Beyonce se teme că va muri

După ce tatăl ei a fost diagnosticat cu cancer mamar!

Tatăl cântăreţei Beyonce, Mathew Knowles, în vârstă de 67 de ani, a dezvăluit într-un interviu că suferă de cancer mamar. Anunţul a fost făcut pe Twitter într-un videoclip de promovare a emisiunii: „Miercuri, @GMA: Mathew Knowles, tatăl lui Beyonce, va fi invitatul lui Michael Strahan şi va dezvălui lupta sa împotriva cancerului de sân”.

Fostul impresar al trupei Destiny’s Child va vorbi despre momentele dificile prin care a trecut atunci când a trebuit să dea familiei sale această veste tristă. Totodată, le-a sfătuit pe fiicele sale, cântărețele Beyonce și Solange, să-și facă testele genetice pentru depistarea mutației genei BRCA2.

 „Am descoperit mici pete de sânge în dreptul sânilor și în prima zi m-am gândit: <<Bine, este în regulă. Poate este doar ceva care a căzut pe tricoul meu>>. A doua și a treia zi am găsit din nou sânge și m-am gândit că se întâmplă ceva”, a spus el.

După câteva zile și după ce a discutat problema cu soția sa, Gena, Mathew Knowles s-a dus la medic, care i-a prescris o mamografie și analize de sânge. Apoi i s-a recomandat să își facă o ecografie și o biopsie, care au confirmat cancerul de sân. Și-a anunțat repede copiii dar și fosta soție, Tina.

În luna iulie, producătorul muzical a fost supus unei intervenții chirurgicale, urmând să mai facă una în luna ianuarie 2020. Aceste intervenții ar trebui să reducă șansele de a dezvolta un nou cancer de sân la 2%. Dar sunt șanse între 50 și 70% ca fiicele sale să moștenească aceeași genă și același tip de cancer de sân.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *