Beyonce a postat prima fotografie cu gemenii săi

Beyonce a postat pe contul ei de Instagram prima fotografie cu gemenii ei, imaginea strângând într-o oră peste 2 milioane de aprecieri.

Totodată, cântăreaţa a dezvăluit numele celor doi copii, anunţ aşteptat de toţi fanii ei cu înflăcărare: ”Sir Carter şi Rumi împlinesc o lună astăzi”, a fost mesajul care însoţea imaginea.

Cântăreaţa americană Beyoncé, în vârstă de 35 de ani, şi soţul său, rapperul Jay Z, care au împreună o fiică de 5 ani, Blue Ivy, au devenit părinţi de gemeni, luna trecută.

Beyonce a anunţat pe 2 februarie pe pagina sa de Instagram că familia ei urmează să se mărească, aceasta fiind însărcinată cu gemeni.

Îmbrăcată în lenjerie intimă şi cu burtica la vedere, cântăreaţa de 35 de ani a postat o fotografie pe cunoscuta reţea de socializare, prin care le-a dat fanilor vestea cea mare.

«Ne bucurăm să va împărtăşim dragostea şi fericirea noastră. Am fost binecuvântaţi de două ori. Suntem incredibil de recunoscători că familia noastră va creşte cu doi membri şi vă mulţumim pentru toate urările voastre de bine», a scris celebra vedetă la descrierea imaginii.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *