Balerina plus-size, care face revoluție în balet, a devenit eroina unei reclame

O țineți cu siguranță minte pe Lizzy Howell – fata de 15 ani, din statul american Delaware, care și-a propus să spargă toate barierele cu privire la greutate, perpetuate de secole în lumea dansului. Lizzy a devenit o adevărată sursă de inspirație pentru adulți după ce imaginile video care o surprind în timp ce realizează o piruetă au devenit virale pe internet. După acea senzație pe care a făcut-o, adolescenta a acceptat un contract de modeling.
Картинки по запросу Lizzy Howell

După ce s-a făcut remarcată cu seria din 11 piruete pe care le-a realizat la rând, dintr-o răsuflare, Lizzy a fost abordată de către niște agenți, pentru a accepta să se filmeze într-un spot video. Răspunsul ei a fost afirmtiv, iar acum câteva zile, pe YouTube a ajuns reclama video realizată pentru a promova rețeaua de magazine Target.

Картинки по запросу Lizzy Howell

Fata a devenit una dintre imaginile noii colecții vestimentare pentru sport și odihnă activă – „C9 Champion”. În imagini, adolescenta își execută tradiționalele piruete și face asta cu atâta entuziasm și energie!

„Am trăit o adevărată plăcere să muncesc alături de echipă. A fost o experiență extraordinară să cunosc atâția oameni minunați”, susține erona.

Urmăriți și voi imaginile video cu balerina care dărâmă stereotipurile cu privire la greutate.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

More Stories