Angelina Jolie a trecut prin mai multe momente delicate

«In aceşti ultimi ani, nu a fost uşor!»

Actriţa americană Angelina Jolie spune că „cei mai recenţi ani din viaţa sa nu au fost cei mai uşori» şi că, în multe momente, nu s-a simţit puternică şi „a trebuit să tragă de ea».

Actriţa în vârstă de 44 de ani a trecut, în ultimii ani, prin mai multe momente delicate, de la histerectomia suferită în 2015 până la separarea de soţul ei, actorul Brad Pitt, în 2016.

„Sunt o persoană obişnuită şi, mai ales în aceşti ultimi ani, nu a fost uşor şi nu m-am simţit foarte puternică. Este o problemă când nu te simţi puternică, când trebuie să tragi de tine», a declarat actriţa.

Ea spune, însă, că, în prezent, se antrenează pentru rolul de supererou pe care îl va interpreta în filmul Marvel «The Eternals», iar acest lucru o ajută să îşi menţină o stare de spirit pozitivă.

Recent, fiul cel mare al Angelinei Jolie, Maddox, în vârstă de 18 ani, a decis să urmeze cursurile facultăţii de biochimie de la Universitatea Yonsei, din Seul, Coreea de Sud, iar actriţa spune că îi va fi dificil să stea departe de acesta.

„Sunt atât de mândră de el şi el era pregătit. Am fost emoţionată. Locuinţa noastră din Cambodgia (ţara de unde a fost adoptat Maddox, n.r.) este la o distanţă de doar şase ore, deci plănuiesc să îl … hărţuiesc», a glumit Jolie.

Angelina Jolie, premiată cu Oscar în 2000, pentru rolul secundar din „Girl, Interrupted/Tinereţe furată», a mai fost nominalizată la premiile Academiei de film americane în 2009, pentru partitura din «Changeling/Schimbul», regizat de Clint Eastwood.

Jolie are şase copii, dintre care trei adoptaţi, şi este, din aprilie 2012, emisar special al Înaltului Comisariat al ONU pentru Refugiaţi.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *