A fost creată o oglindă care te poate critica

Zilele în care puteai să îți analizezi fiecare por, fiecare pată și fiecare imperfecțiune s-au sfârșit, pentru că o nouă oglindă, cu personalitate, se va alătura distracției.

Săptămâna acesta, la CES, show-ul care prezintă noile tehnologii, din Las Vegas, va fi prezentată noua HiMirror, o oglină inteligentă, care analizează și critică fața celor care se uită în ea.

Conform CNET, oglinda are o cameră incorporată, care poate idetifica toate imperfecțiunile feței, „puncte negre, pete de roșeață, riduri și multe altele.” De aici, utilizatorii pot discuta despre cum și-ar dori să arate tenul lor și ce rutină de îngrijire vor să urmeze. Acastă nouă invenție nu trebuie confundată cu oglinda „Panasonic smart mirror”, care se focusează pe defectele tenului și recomandă produse de machiaj pentru a le acoperi.

În afară de faptul că te judecă, oglinda mai poate afișa știri, prognoza meteo, și poate reda muzică și tutoriale de machiaj. În plus, este dotată și cu două rânduri de lumini, pentru a te vedea cât mai bine. Și, ca și când nu era suficient, prin intermediul ei, poti, de asemena, să vorbești și cu Alexa, asistentul personal digital creat de Amazaon. O poți întreba orice, inclusiv dacă poate comanda o oglină nu atât de smart, care nu te critică deloc și te acceptă așa cum ești.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *