A fost creat dspozitivul »Anti-smartphone»

Te numeri și tu printre cei care nu lasă smarpthone-ul din mână? Nu rezişti nici un sfert de oră ca să nu-ţi verifici poşta sau notificările de pe rețelele de socializare? Avem veşti proaste: eşti dependent de internet.

Partea bună e că te poţi trata uşor de această «boală», iar în ajutor îţi vine un conaţional de-al nostru. Designerul Mihai Stamati a inventat un dispozitiv care, la sigur, te va face să uiţi de lumea virtuală, cel puţin atunci când ieşi cu gaşca în oraş.

În era tehnologiilor, ne-am distanţat unii de alţii. Discuţiile reale au fost înlocuite de chaturi, iar schimbul de zâmbete — în like-uri. Îngrijorat de această tendinţă, care nu a ocolit moldovenii, designerul Mihai Stamati a inventat un aparat, menit să le readucă oamenilor bucuria comunicării pe viu.

Dispozitivul, denumit semnificativ „Provocarea offline” funcționează simplu: pus pe masă, acesta va servi drept un suport pentru toate telefoanele şi va cronometra dacă telefonul lipseşte din nişă mai mult de un minut. Este timpul pe care îl au la dispoziţie posesorii pentru a răspunde la apeluri sau a verifica notificările.

Studiile arată că un om stă pe telefon sau tabletă aproape 3 ore zilnic, iar asta înseamnă 8 ani într-o viaţă.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *