7 lucruri despre copiii născuți în ianuarie

Sunt primii născuţi ai noului an, şi chiar dacă asta nu ne dă prea multe de înţeles, totuşi au anumite trăsături în comun cu familiile regale şi sunt, conform statisticilor, cei mai predispuşi la faimă!

1. Cel mai probabil vor deveni doctori

Dacă ţi-ar plăcea să ai un doctor în familie și urmează să naști în ianuarie, șansele sunt de partea ta! Conform Biroului Național de Statistică din Marea Britanie, mare parte din oamenii născuți în prima lună a anului sunt doctori (sau, în mod ciudat, recuperatori).

Baby wiggles their toes and lies on their back in a blue onesie

2. Piatra lor norocoasă este granatul

Chiar dacă această piatră este de obicei roșie, poate avea o varietate de alte culori. Știați că în trecut garnatul era folosit ca leac pentru a alunga coșmarurile?

3. Copiii născuţi în ianuarie sunt sub semnul zodiacal al Capricornului sau al Vărsătorului

Capricornii (22 decembrie – 19 ianuarie) sunt recunoscuți pentru răbdarea, ambiția și loialitatea de care dau dovadă. În același timp, Vărsătorii (20 ianuarie – 18 februarie) sunt independenți, inventivi și inteligenți. În alte cuvinte? Două zodii excelente!

Cute baby chewing on a letter block toy

4. E foarte posibil să devină faimoși

Cui îi pasă că pot deveni doctori? Pot fi celebri!!! Conform unui studiu publicat în Journal of Social Sciences care a avut ca target multe persoane publice din toate domeniile, majoritatea acestora se află în zodia Vărsător.

5. Sunt mai predispuși alergiilor alimentare

Chiar dacă rolul principal îl are genetica, un studiu publicat în Annals of Allergy, Asthma & Immunology a relevat faptul că majoritatea copiilor aduși la urgențe în Boston din cauza alergiilor alimentare erau născuți iarna. Cum așa? Nu putem spune exact, dar specialiștii sunt de părere că ar putea avea legătură cu expunerea la soare și vitamina D în timpul sarcinii.

6. Floarea lor este garoafa

Vrei să iei cadoul perfect pentru cineva născut în ianuarie? Un buchet mare de garoafe este o idee foarte buna! Ca sfat – garoafele roz simbolizează afecțiunea, iar cele roșii, iubirea.

7. Împart luna cu oameni extraordinari

Cei născuți în ianuarie împart aceeași lună cu celebrități importante precum Kate Middleton, Ellen DeGeneres sau Oprah. Deci chiar au o șansă reală să ajungă la fel de departe!

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *